10 Nisan 2011 Pazar

Her zaman.

bi yeri vardır kalplerde eski sevgilinin. ex olup bütün oyun sona erse bile yeni sevgililere bile yanlışlıkla onun adıyla hitap edebileceğiniz bi yeri vardır hemde. belki de hiçbir şey diriltemez artık geçmişi ama yine de garip bi bağ vardır aranızda. eğer gerçekten sevilmişse zat-ı şahane, yeni dostunuzdur. olmasa bile özel bi yeri olmalıdır, her şeyin hatrına. hep de zamandan bahsedilir eski sevgili için, hepsini bilirsiniz bu lafların. işe yaramadığını bildiğiniz gibi. söyleyenler de bilir. zaman içinde yeni şeyler bulunur mutlu olunacak ve bir süre sonra o boşluğun dolduğunu zannedersiniz. aslında o boşluk hiç dolmaz, sadece o boşluk kadar eksilirsiniz.

yeni sevgili diye bi şeyde yoktur aslında. sevgili vardır her zaman. sanki kullanılıp eskitilecekmiş gibi yeni denmesi biraz gariptir. tabi binlerce eski sevgili türü vardır ama biri kesin özeldir. diğerlerinden bahsetmeye bile değmez zaten. bazen de en yakın arkadaşınızla aynı anda hoşlanılandır eksi sevgili. böyle içinizde burukluk yaratan bi durum oluşuverir işte o an. durum böyle bir hal alınca daha da özlenir ama. ona birkez dokunmak için parmaklarınızın bin defa ezilmesine razı olursunuz. tabi ikiniz de eski sevgilisiyseniz durum daha berbat bir hal alır ve ikinizde boş bir balta sapı halini alırsınız. artık ona buluştuğunuzda çiçek alamayacaksınızdır. buluşamayacaksınızdır da muhtemelen. belki de biraz geçmişte yaşamayı bırakmanız gerekir çünkü eski olmasına rağmen şimdiki ilişkilerinizi büyük ölçüde etkilemektedir. ve eğer dürüst olmak zorundaysanız her zaman kaybedersiniz etrafınızdakilere hala... dediğinizde. yapamazsınız uzunca bi süre hele bir de hala hayatınızdaysa bir şekilde.

eğer gerçekten özel olan oysa zaten, gidişiyle bütün aşk fasilitenizi de götürmüştür. hatta eski diye yazmaya eliniz bile varmayabilir. anlamını bitek sizin bildiğiniz sözcükler çıkıverir ortaya. kimseye bişey de anlatamazsınız. bir varmış bir yokmuş, anılar sizi yalnız bırakmazmış, ama yine de yalnızmışsınız.

sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder